Advanced Riding School Course
- Riding Technique
- Bike set-up
What does it cost?
- Pre-Entry Tuition: Team Hammer Advanced Riding School $400 Pre-Entry Tuition, Team Hammer Advanced Riding School, Returning Student $350, Team Hammer Event T-Shirt (delivered at trackside) included.
- Suitable-for-framing diploma signed by Michael Martin
- School qualifies you for WERA, CCS or CMRA racing license
- A weekend event ticket is included (Non-Racers)
What to do when you arrive at the racetrack
- Go to Team Hammer registration window or table. Show driver’s license or other picture I.D., sign necessary forms as instructed, pick up tech inspection form.
- Take your bike and tech inspection form to Team Hammer tech inspection area. Give your tech inspection form to chief tech inspector. Leave your bike with the chief tech inspector.
- Proceed to seminar area in time for 7:30 a.m. rider’s meeting. Follow staff instructions.
- After riders’ meeting and first seminar, retrieve bike from tech inspection area. Follow staff instructions to pit exit area. Stop at pit exit area and wait for staff instructions.
- Have Fun!
October 19, 2023 Schedule
Daytona International Speedway
Subject to Change
|8:00-8:20||20 Minutes||Lightweight/Bagger Practice|
|8:20-8:40||20 Minutes||Middleweight & Daytona 200 Spec Practice|
|8:40-9:00||20 Minutes||Open Practice|
|9:00-9:20||20 Minutes||School, Licensed Racers|
|9:20-9:40||20 Minutes||School, Non-Racer|
|9:40-10:00||20 Minutes||Lightweight/Bagger Practice|
|10:00-10:20||20 Minutes||Middleweight & Daytona 200 Spec Practice|
|10:20-10:40||20 Minutes||Open Practice|
|10:40-11:00||20 Minutes||School, Licensed Racers|
|11:00-11:20||20 Minutes||School, Non-Racer|
|11:20-11:40||20 Minutes||Lightweight/Bagger Practice|
|11:40-12:00||20 Minutes||Middleweight & Daytona 200 Spec Practice|
|12:00-1:00||60 minutes||Lunch Break|
|1:00-1:20||20 Minutes||Open Practice|
|1:20-1:40||20 Minutes||School, Licensed Racers|
|1:40-2:00||20 Minutes||School, Non-Racer|
|2:00-2:20||20 Minutes||Lightweight/Bagger Practice|
|2:20-2:40||20 Minutes||Middleweight & Daytona 200 Spec Practice|
|2:40-3:00||20 Minutes||Open Practice|
|3:00-3:20||20 Minutes||School, Licensed Racers|
|3:20-3:40||20 Minutes||School, Non-Racer|
|3:40-4:00||20 Minutes||Lightweight/Bagger Practice|
|4:00-4:20||20 Minutes||Middleweight & Daytona 200 Spec Practice|
|4:20-4:40||20 Minutes||Open Practice|
|4:40-5:00||20 Minutes||School, Combined|
|5:00||Return to Classroom - School Completion Certificates Awarded|
|5:00 Day Over|